Påmelding & Pris

Hjem

Impulsmeditasjon

12 uker eller drop in. Oppstart 16. September. 

Pris: donasjon – vipps 333123

Ønsker du åndelig styrke og hvilepuls? Da er du velkommen til Glemmer Kirke- Maria Kapellet – kl 20 på onsdager. Pål som er teolog gir deg en impuls- et tema som er viktig for å gi deg innsikt/åndelig påfyll. Du kommer med den tro du har. Impulsene er viktig for alle uansett trosystem. Så tid for refleksjon. Deretter guidet enkel meditasjon for å gå inn til deg selv. Stillhet.  

 

 

Meditasjon – for alle

10 uker kr 1900,- eller drop in kr 250,- Oppstart i September.

Meditasjon/avspenning/mindfulness for alle. En avslappende, stressreduserende, helsebringende og energigivende time. Du kan oppleve indre ro, fred, mindre tankestøy, bedre pust,  lyd og vibrasjoner fra unike krystall boller, en guidet reise gjennom kroppen etterfulgt av stillhet. Du kan sitte eller ligge i denne meditasjonen.

MOVE, pust, meditasjon, yoga og art of motion.

12 uker kr 2640,- eller drop in kr 250,- Oppstart September.

En kombinasjonstime med ulike øvelser for bedre helse. Yoga for styrke og fleksibilitet, det samme med slings- art of motion som også fokuserer på bindevevet. Meditasjon for mental styrke og pust som renser, gir energi og ro til kropp/sinn. Timen er temabasert- øvet.

Vi har fri i skolens ferier. 

Påmelding = betaling, bindende. Det er ikke mulig å melde seg av kurset etter at kurset har startet. HUSK- merk bestilling med kurs, kl og dag.

Påmelding på e-post eller skjema på denne siden. Det sendes ut en faktura som må betales innen 10 dager. Avmeldings gebyr på kr 200,- på kurs du avbestiller senest 2 uker før kurs start etter det må du betale for hele kurset. Begrensede antall plasser pr kurs.

Timeplanen er med forbehold om antall påmeldte, liten intr. avlyses timer.
Vi er fleksible med å finne løsninger som passer den enkelte mht jobb/barn/turnus/annet.

Monica Green                        Telefon: 950 69 950
E-post:monica@stillestyrke.no eller stille@stillestyrke.no
Move-kombinasjonstime, Yoga- klassisk og medisinsk. Yogaterapi. Meditasjon (Vippasana- Meta- Mindfulness- Lyd meditasjon-åndelig meditasjon)

Vigdis Leiulfsrud                    Telefon:  413 07 635
MediYoga- Medisinsk Yoga, yogaterapi

Emma Raagaard                    Telefon:  920 10 772
Klassisk yoga, gravid yoga

[contact-form 1 «Påmeldingsskjema»]

Når skjema er sendt og mottatt vil du få en e-post med bekreftelse og videre fremgangs metode.

Comments are closed.