Om oss

Monica Green

Yoga,  Mediyoga, Yogaterapi, Mindfulness, Avspenning, Meditasjon, Massasje
Telefon  950 69 950
monica@stillestyrke.no

Monica Green er utdannet yoga og meditasjons lærer,  MediYoga instuktør/lærer og terapeut, massasjeterapeut, hudpleier, energiterapeut, instruktør. Praktisert yoga og meditasjon over 25 år, Har 6 års utdannelse i yoga og meditasjon, yoga for gravide, fra yogalærerskolen i Norge og Medisinsk Yoga- fra MediYoga Norge. Meditasjonsutdanning innenfor flere former i forskjellige land. Senest et halvt år i Asia i 2018

Hun har jobbet i 30 år med massasje og ulike behandlingsteknikker, har undervist i trening i ulike former like lenge. Har vært leder i Norsk Yogalærer Forbund og vært med i foreningsarbeid for massasje. Praktiserer selv yoga og meditasjon/mental trening for å oppnå bedre helse, frihet, mer glede-mindre stress. Opplever også styrken ved å ha yoga i hverdagen for å bedre håndtere livets utfordringer. Holdt mange kurs i fysisk trening, dans, svømming, massasje og yoga.

Hun lever drømmen av å gi kunnskap og opplevelser til andre så de kan ha bedre helse og et godt liv. Yoga og meditasjon er en fantastisk helhetlig trening for både kropp og sinn!

Monica er sertifisert i følgende:

 • massasjeterapeut, axelson gymnastiska institut
 • hudterapeut, hudpleierlinjen Stovner vid.skole
 • energiterapeut, de nye energiene, Bente K. Hagene
 • spedbarnsmassasje instruktør, Axelsons
 • trener, Norges idrettsforbund
 • baby og barne svømmeinstruktør, Norges idrettsforbund
 • spa terapeut, Kerstin Florian
 • salsa instruktør, kurser i inn og utland.
 • Anatomy trains innføring, Myers.
 • Unique Mind, Silva og Silva ESP
 • Målrettet pust, Sorena.
 • Medisinsk Yoga og yogaterapi. MediYoga Norge
 • Monica er innehaver av Fredrikstad Yoga og Helseklinikk.

Vigdis Leiulfsrud

MediYoga og Yogaterapi
Telefon 413 07 635
Mail; vigdis@yof.no

Vigdis er utdannet sykepleier -helsesøster, og instruktør-yogalærer- yogaterapeut i MediYoga-Medisinsk Yoga. Hun har yrkesbakgrunn fra kirurgisk avdeling, som helsesøster i skolehelsetjenesten for barn og ungdom, som helseformidler på Helsekilden og nå som helseformidler på Inspiria Science Center. I jobb har fokuset vært på helsefremmende og forebyggende arbeid.

Hun har praktisert Holistisk Yoga og MediYoga i 3 år, og har ved hjelp av yoga og meditasjon opplevd å få indre ro, bedre bevegelighet, mindre hodepine og færre migreneanfall.  Å praktisere yoga og meditasjon har også hjulpet henne til å bli bedre kjent med seg selv, både fysisk og psykisk, og komme mer i balanse.

Hun opplever MediYoga som svært helsefremmende, og som MediYogainstruktør ønsker hun å bidra til at flere får opplev e dette flotte verktøyet på veien mot bedre helse og mer ro.

Du kan også ta igjen på andre yogasentere som er medlem av Norsk Yogalærerforbund.Se yogaforbundet.no for mer informasjon.

Ritu King

MediYoga

Ritu er en yogalærer utdannet RYT 200 og medlem av Yoga alliance og Norsk Yogalærerforbund. Hun har utdannelse i flere stilarter og har solid grunnlag i undervisningen med både Hatha, Asthanga og revitaliserende (restoritiv) yin yoga. Ritu har undervist siden 2012 i Bangkok og Thailand. Hun er opprinnelig fra India. Ritu har nylig flyttet til Norge og gleder seg over å få undervise yoga her. Hun underviser allerede flere klasser i Sarpsborg og Fredrikstad. Nå er vi så heldig av å være sammen med henne på Yoga og Helseklinikken.

Hennes lidenskap for yoga gir utrykk i timene hennes. Hun mener at yoga kan gjøres av alle uavhengig av alder, skader, begrensinger og fleksibilitet. Yoga kan gjøres på stol og være enkelt. Dette har hun også erfaring fra.

Hennes motto er; En søker etter å hjelpe andre å blomstre i sitt eget liv ved å nære kroppen, sinnet og sjelen. Mitt håp er at du går fra timen med en følelse av å være revitalisert, balansert og forfrisket.


Comments are closed.