Yoga, avspenning og Meditasjon på søndager.

Jeg ønsker deg velkommen til søndagstimene. Gi deg selv en gave.       Den 1. og 3. søndagen hver måned. (unntak desember) 

Dette er timer som du kan ha som drop in og alle er velkommen.

kl 13 Yoga for sirkulasjon. Setter fokus på sirkulasjon i kroppen vår, spesielt på mage og tarmsystemet som er utrolig viktig for immunsystemet og helse. Det vil bli de samme øvelsene som går igjen, så du kan få stabilitet og fremgang på vårt fokus. Nesten alle kan være med , har du store utfordringer med helsen anbefales MediYoga- Medisinsk Yoga.

kl 14 Stille Styrke. En time med avspenning og meditasjon. Her lader du batteriene din, kvitter deg av med stress og øker din kunnskap. Dette er så viktig å sette av tid til og for så mange , veldig vanskelig. Vi vet det er viktig med hvile, bare tenk på nattesøvnen. Tenk hva du kan gi til deg selv.Det vil bli forskjellige meditasjoner hver gang og vi får tid til virkelig å gå i dybden og kjenne etter. Gi deg selv denne gaven og få en bedre hverdag.Mer info under Meditasjon. Timen passer alle. Ha på klær du kan puste i og ta med pledd og pute.

Du må melde deg på ved å sende inn en sms på 950 69 950 eller en mail på yoga@yof.no. Minimim 4 stk for å holde timen. Drop in kr 200,- går du på kurs hos oss fra før er prisen 100,-. Gratis time nr 2 samme dag.

Fredagene og søndagene som det holdes kurs er; 

September 1 og 22, Oktober 6 og 20,

November 5 og 19, Desember 3 

10. desember er det Advents yoga fra kl 10-15

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.